zara amani,awak tetap cintahati kami

zara amani,awak tetap cintahati kami
medan untuk awak kenal mama dan abah jika awak membesar dengan fitnah ke atas mama dan abah

Saturday, 14 April 2012

kamu..
terima kasih atas 
cinta dan kasih sayang itu
kamu..
terima kasih atas
perhatian itu
kamu..
terima kasih atas
erti itu
kamu..
terima kasih atas 
degupan itu
kamu..
terima kasih kerana 
berusaha untuk cinta kita
kamu..
terima kasih kerana sudi 
mengutip hatiku
menjahit dan menampal
dan bernyawa kembali


PULAU BESAR MELAKA

Salam dan hye2 :) ok tah bapeharibulan ritu kitorg bertiga pergi ke Pulau Besar untuk berKHEMAH sempena birthday oggy :) happy birthday dear

mesti naik feri ke Pulau Besar tiket
rm14 untuk dua hala


pemandangan Pulau Besar dari jeti

naik van ke tempat penginapan,
chalet atau tapak perkhemahan
 rm2=1kepala


sampai2 terus pacak khemah

khemah abah dulu minat kami sama :)

malam pasang unggun api :)
tenang je bunyi ombak :)
baring kat pantai sambil tengok bintang
miss that moment

kat sini nak makan mudah
ini kedai melayu dan menjual makanan melayu
yang lain banyak kedai india

jungle tracking

perjalanan ke jeti
jalan kaki je

sangat tenang dan bersih ok
percutian yang tenang dan jimat!

tunggu feri nak balik dah :)

abang ni ada menyediakan perkhidmatan
sewa motor,sewa khemah,sewa tikar
pemandu pelancong,
dia sangat ok punya :)

yeay!balik sudah akan pergi lagi ke Pulau Besar ni
kami kalau holiday biasa bertiga je,,maybe nanti akan jadi berempat pulak :)
ini sedikit gambar pemandangan dari Pulau Besar,,percutian di Pulau Besar ni tidaklah mencabar tenaga cuma kebatinan anda akan sikit tercabar,hehehe percutian yang simple tapi sangat tenang dan rileks :)
jangan risau pasal isyarat telefon ok siap ada 3G lagi :) #full

pandangan dari dalam khemah


Restoran Andak dan EDDY tu adalah orang yang sama..anda boleh telefon terus untuk sebarang pertanyaan 
MOHD ZAIDI BIN MOHD
(EDDY)
017~2534717
017~8762545